Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

A németek nyerték a Nemzetek Kupáját

2009.11.03. 20:00 - buzzz

Címkék: button vettel autó motor michael schumacher nemzetek kupája priaulx

Ma rendezték az autóversenyzők számára a Nemzetek kupáját. A versenysorozat 1991 óta létezik, és az utóbbi két alkalommal a német csapat győzött, Michael Schumacherrel és Sebastien Vettellel. A helyszín ezúttal Peking volt, a Madárfészek stadion, és az volt a kérdés, hogy melyik csapat tudja megállítani a németek győzelmi sorozatát. Idén először csoportküzdelmekkel indult a verseny, és összesen 10 csapat szállt harcba a győzelemért. A döntőben ismét ott voltak a németek, az ellenfél az angol csapat volt. Az első futamban Schumacher legyőzte Jenson Buttont, aztán viszont Andy Priaulx verte Vettelt. Jöhetett a döntő futam, ahol Schumacher és Priaulx csapott össze: a hétszeres forma 1-es világbajnok német ezúttal is győzni tudott, és ezzel a német csapat folytatta győzelmi sorozatát; immár harmadszor nyerte meg a Nemzetek kupáját.

Seven-time world F1 champion, Michael Schumacher, celebrates after winning one of the competitions for the final day of the Race of Champions Beijing

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr741496817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamyra (törölt) 2009.11.12. 17:46:59

lemaradtam sajnos :( nem tudja valaki mikor adják megint le adásba?
süti beállítások módosítása