Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Kosárlabda Euroliga, csütörtöki játéknap

2009.10.30. 00:20 - rdani

Címkék: férfi kosárlabda

A kosárlabda Euroliga D csoportjában a címvédő Panathinaikos ellenfele a Khimki Moszkva csapata volt. Már az első negyedben megmutatkozott a hatalmas különbség a két csapat között, a görögök kétszer annyi pontot szereztek, mint az oroszok, a második negyedet pedig még ennél is nagyobb arányban nyerte a Panathinaikos, 20 perc után 51-25-re a görög bajnok vezetett. A második félidőben tovább növelte előnyét a Pana, és bár a harmadik negyedet megnyerte a Khimki, a mérkőzés végkimenetele nem forgott kétségben. A végeredmény 101-66 lett a címvédő javára, a mérkőzés legjobbja a 22 pontot, öt lepattanót és négy gólpasszt jegyző Diamantidis volt, rajta kívül hárman jutottak el legalább 10 pontig, a túloldalon Langford 14 pontot szerzett.

BASKETBALL 2008-2009 Euroleague Montepaschi Siena Panathinaikos Athens - 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Euroliga A csoportjában a Barcelona a Cibona Zágrábot fogadta 4500 néző előtt a Palau Blaugranában. Az első negyedben még csak tapogatózott a két csapat, három pontos előnybe került a Barcelona. A katalánok a második és a harmadik negyedben döntötték el a mérkőzést, előbbit kilenc, utóbbit 11 ponttal nyerték a hazaiak, így hiába nyerte az utolsó játékrészt egyetlen ponttal a Cibona, a horvát csapatnak nem volt esélye a győzelemre. A végeredmény 81-59 lett, a Barcelonában Navarrro 20 ponttal volt csapata legeredményesebbje, az új szerzemény Ricky Rubio 5 gólpasszal mutatkozott be. A túloldalon is csak ketten jutottak 10 pont fölé, Marko Tomas 16 ponttal volt a Cibona legjobb dobója.

Az A csoport másik meccsén a Siena 20 ponttal verte a litván Zalgirist. A B csoport rangadóján a török Efes Pilsen 10 ponttal győzte le hazai pályán a Partizán Belgrádot. A C csoportban hatalmas meccset játszott a Vitoria a Maccabi Tel-Avivval, végül a baszkok nyertek 86-81-re. A játéknap összefoglalóját pénteken 11 órától láthatják az Eurosport2-n.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr191485579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása