Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Együttállás a Las Vegas-i golftorna élén

2009.10.17. 08:24 - RáK

Címkék: golf

Két amerikai, Troy Matteson és Chad Campbell áll az élen a tengerentúli profi golf sorozat 4 egész 2 tized millió dollár összdíjazású Las Vegas-i tornáján. Matteson 67 ütésből teljesítette a pályát, míg Campbell 62 ütéssel, bogey mentes eredménnyel fejezte be a második napot, ráadásul egy eagle-el a 18-as szakaszon. Utóbbi számára ez a helyezés jó ómen lehet, hiszen azt ezt megelőző 5 alkalom során, amikor az élről várhatta egy torna harmadik napját egyszer nyert és soha sem végzett harmadiknál rosszabb helyen. Az éllovasok előnye azonban minimálisnak mondható, hiszen a közvetlen riválisok mindössze egy ütés hátránnyal követik őket, de még a 23. helyen álló Alex Cejka hátránya is mindössze négy ütés.

Chad Campbell tees off on the eighth hole during the final round of the Justin Timberlake Shriners Hospitals for Children Open golf tournament at TPC

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr651455394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása