Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Bronzérmes a férfi kardcsapat a vb-n

2009.10.08. 23:30 - rdani

Címkék: vívás

A Törökországban zajló vívó világbajnokságon csütörtökön két csapatversenyre került sor. A női párbajtőrcsapatok küzdelmében a Szász, Tóth, Izsó, Takács összeállítású magyar válogatott Kazahsztán és Kanada sima legyőzése után a nyolc között vereséget szenvedett Franciaországtól, végül a hetedik helyen végzett. A győzelmet a Cristiana Casciolo, Bianca del Carretto, Nathalie Möllhausen, Francesca Quondamcarlo összeállítású olasz válogatott szerezte meg, a döntőben nagyon simán legyőzve a lengyel csapatot. A bronzérmet Németország szerezte meg.

Csütörtökön rendezték a férfi kardcsapatok versenyét is, amelyben már jobban szerepelt a magyar válogatott. A 16 között Dél-Korea ellen simán, a negyeddöntőben Fehéroroszország ellen egyetlen tussal nyert a Decsi Tamás, Iliász Nikolász, Lontay Balázs, Szilágyi Áron összetételű csapat, főleg Szilágyi remek teljesítménye miatt. Az elődöntőben a végső győztes román csapat parancsolt megálljt, ám a bronzmeccsen ismét egy tussal a mieink nyertek Oroszország ellen. Románia lett az aranyérmes, szintén egy tussal verve Olaszországot.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr171437839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása