Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Pingvinek a Fehér Házban

2009.09.11. 11:30 - RáK

Címkék: jégkorong

Az észak amerikai profi jégkorongbajnokság, vagyis az NHL bajnoki trófeája, a Stanley Kupa a Fehér Házban vendégeskedett. A tavaly beiktatott amerikai elnök, Barack Obama ugyanis vendégül látta az elmúlt évadban bajnoki címet szerző Pittsburgh Penguins csapatát, és tulajdonosi körét. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, ajándékot is kapott az elnök úr: a 44. amerikai országfő immáron egy 44-es számozású Pens mez büszke tulajdonosa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Mallon Arena minden rendszeres látogatójának is szeretnék gratulálni, igazi katlanná varázsolták a hazai pályát. A Steelers és a Penguins miatt jó lehet most Pittsburghinek lenni – hallhatjuk kampányfilmekbe illően Barack Obama-t.

 

 

A jó hangulatú látogatás során Jevgenyij Malkin saját telefonjával kapta lencsevégre a végig mosolygó elnököt, az edző Dan Bylsma pedig majdnem leesett a lépcsőn nagy igyekezetében. A Penguins október 2-án vág neki a címvédő hadjáratnak, a New York Rangers ellen.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr91374849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása