Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

NBA-sztárok Kínában

2009.07.12. 14:39 - RáK

Címkék: kosárlabda

Az észak amerikai profi kosárlabda bajnokság, az NBA három kiválósága ellátogatott Kínába, Peking városába, hogy tovább népszerűsítse a ligát és a sportágat az egyik legnagyobb felvevő piacon. A Cleveland Cavaliers játékosa, Shaquille O’Neal, a Los Angeles Clippers irányítója, Baron Davis, valamint a Toronto Raptors spanyol játékmestere, Jose Caldeorn alkotta triót hagyományos kínai köszöntésben részesítették a házigazdák. Természetesen a legtöbb kérdést az idei nyáron Phoenixből Clevelandbe igazoló Shaq kapta.

Cleveland Cavaliers center Shaquille O'Neal arrives at his introductory news conference at the Cavaliers practice facility in Independence, Ohio, Thur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A célunk a bajnok aranygyűrű megszerzése. – halljuk a Diesel becenévre hallgató óriást – LeBRon James egyike a liga három legjobb játékosának, és a Cavaliers már nélkülem is jó volt. Az én tapasztalatom, miszerint hat döntőből négyet meg tudtam nyerni mindenképpen hasznos segítség lehet számukra.

 

A 37 esztendős center természetesen tisztában van azzal, hogy nem kosárlabdázhat örökké. Kérdés, vajon mennyi ideig bírja még az élsport nem mindennapi terhelését.

 

Úgy érzem, még két jó évem van az NBA-ben – hangzik a válasz – Jelenleg az ötödik legjobb pontszerző vagyok a liga történetében, de Wilt Chamberlaint még szeretném megelőzni a negyedik helyért.

 

A Toronto Raptors sem tavaly, sem a következő szezonban nem rendelkezhet vérmes bajnoki reményekkel, Calderon azért beszélt a következő szezon esélyeiről.

 

A Lakers számít továbbra is a legfőbb favoritnak, hiszen mégiscsak ők a címvédők – elmélkedik a világbajnok spanyol – Persze a többi csapat csereberél őrült módjára, a Cleveland megszerezte Shaq-et Lebron James mellé, de ettől függetlenül szerintem még mindig a Lakers a legjobb és legerősebb társaság a ligában.

 

A három sztárjátékos a jövő hét elején még ellátogat számos kínai nagyvárosba is tiszteletét teszi, így Shaquille O’Neal egy Shaolin templomba is betérhet, ahol néhány kung-fu fogást tanítanak majd neki.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr561241817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása