Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Finn Fordos uralom a Lengyel Ralin

2009.06.28. 00:19 - rdani

Címkék: rally

Nyolcadik állomásához érkezett a Rali Világbajnokság, amelynek soros futamán Lengyelország murvás útjain autóznak a versenyzők. Két nap után annak ellenére a Forddal versenyző finn Mikko Hirvonen áll az élen, hogy a második napon csak egy szakaszt tudott megnyerni. A legtöbb etapot a világbajnoki címvédő Sebastien Loeb nyerte, aki azonban pénteken bukott, így összetettben csak a 13. helyen áll. A második helyen a szintén Fordos finn Latvala áll. A záró napon öt szakasz vár még a mezőnyre, köztük a nagyon rövid Mikolajki szuper speciális szakasszal, a nap összefoglalóját pedig vasárnap este fél 11-kor láthatják az Eurosport műsorán.

 Finland's Mikko Hirvonen, right, and co-driver Jarmo Lehtinen celebrate after winning the Poland Rally, a part of the World Championships series, in t

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr681212782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása