Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Szávay Ági Venus Williams 6/0 6/4

2009.05.29. 15:02 - Bordin

szavay21

Tovább folytatja nagyszerű szereplését Szávay Ágnes az idei Roland Garroson. Az olasz Dentoni és az orosz Vesznyina után ugyanis ma délután egy igazi nagyágyú, Venus Williams sem tudott ellenállni a 29. helyen kiemelt magyar játékosnak. A most harmadik helyen kiemelt Venus-szal az acapulcoi salakpályás tornán már találkozott idén egyszer Szávay, akkor három játszmában az amerikai nyert. Hatalmas meglepetéssel kezdődött a mostani találkozó, hiszen az első szettet mindössze harminc perc elteltével a 21 éves magyar játékos nyert 6-0 arányban. A második játszmában 3-3-as állásnál aztán Williams elvette Szávay adogatását, aki ettől azonban nem omlott össze. Rögtön visszavette a szervagémjét, majd a további két játék is az övé lett, így a női torna eddigi legnagyobb meglepetését okozva 6-0, 6-4-el búcsúztatta Williamst, aki ellen ma délután párosban is szerepelni fog még.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr731151047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

min 2009.05.29. 15:37:36

Vajon hol lehet megnézni utólag a mecset? Se ezen az oldalon se máshol nem írják, hogy az adott időpontban kik játszanak.

RáK 2009.05.29. 23:36:28

@min: eurosport.player.com

Szerintem minimális összegért - ha jól tudom 5 euró/ hónap - minden bekamerázott pálya minden mérkőzése élőben, és felvételről is megtekinthető.

A tv-ben mi magunk sem tudjuk, mikor mit ismétlünk!
süti beállítások módosítása