Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Federer is győzött

2009.05.25. 17:50 - buzzz

Címkék: roland garros federer

A világranglista második helyezettje is bemutatkozott a versenyen. Roger Federer a spanyol Alberto Martinnal találkozott, aki korábban már a negyedik fordulóba is eljutott a Garroson, tehát a svájci papíron mindenképp nehezebb ellenfelet kapott, mint legnagyobb vetélytársa, Nadal Az első játszmában egy-egy brék után érkeztek el odáig, hogy Martinnak 4-5-nél adogatnia kellett a szettben maradásért. Ez nem sikerült neki, Federer a lehető legjobbkor vette el a spanyol szerváját, és övé lett az első szett. A második szettben Federer korábban brékelt, és a spanyol ezúttal bréklabdáig sem jutott el. Következhetett a harmadik játszma, melyben már vajmi kevés ellenállást tanúsított Martin, aki 4-6, 3-6, 2-6-tal búcsúzott. Federer Acasusóval vagy a spanyol Venturával folytathatja.

Switzerland's Roger Federer returns the ball to Spain's Alberto Martin during their first round match at the Roland Garros stadium in Paris, Monday Ma

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr321143145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása