Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Madrid, női nyolcaddöntők

2009.05.14. 22:45 - rdani

Címkék: tenisz szávay

A hölgyek 3 millió 700 ezer euró összdíjazású madridi kiemelt premier tenisztornán a legjobb 16 között a negyedik helyen kiemelt Jelena Jankovic az orosz Elena Vesninával találkozott. Jankovic, aki április elején már nyert egy tornát salakon Spanyolországban, jól kezdte a mérkőzést, az első játszmában háromszor is elvette Vesnina adogatását, bár fogadóként csak kettővel nyert több pontot, mint az orosz adogatóként. 6-2 után Jankovic folytatta remeklését, a második szettben is háromszor nyert játékot fogadóként, míg Vesninának ezúttal is csak egyszer sikerült ugyanez, így a második szett is 6-2-vel lett Jankovicé, a mérkőzés mindössze 80 percig tartott. A szerb ellenfele a legjobb nyolc között a Nadia Petrovát legyőző svájci Patty Schnyder lesz.

Jelena Jankovic of Serbia waits for Elena Vesnina of Russia to serve during their match at the Madrid Open Tennis in Madrid, on Thursday, May 14, 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugyancsak a madridi torna nyolcaddöntőjében Szávay Ágnes ellenfele a hetedik helyen kiemelt Viktoria Azarenka volt. Már az első játszmában sem játszott igazán jól Azarenka, de mindkét breaklabdáját kihasználta, így 6-4-gyel előnybe került. A második szettben Szávay 4-1-es előnyhöz jutott, Azarenka pedig térdsérülés miatt ápolást kért, majd folytatta a játékot. Szávay 6-2-re nyerte a játszmát, így jöhetett a döntő szett, ahol a magyar teniszező 5-0-s előnybe került, majd végül nehezen, a nyolcadik meccslabdáját megnyerve 6-2-vel továbbjutott.

Agnes Szavay of Hungary returns a shot during her match against Victoria Azarenka of Belarus at the Madrid Open Tennis in Madrid, on Thursday, May 1

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr921122379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása