Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Ismét amerikai világbajnok férfi műkorcsolyában

2009.03.27. 16:33 - VASARELY

A Los Angeles-ben zajló műkorcsolya világbajnokságon a férfiaknál is bajnokot avattak csütörtökön. A hazai közönség legnagyobb örömére Todd Eldredge 1996-os sikere után 13 évvel ismét amerikai világbajnokot avattak. Evan Lysacek ugyanis hibátlan korcsolyázásának köszönhetően megszerezte élete első világbajnoki címét. A második helyen a kanadai Patrick Chan végzett, míg a harmadik a rövidprogram után még vezető, de az utolsó tripla ugrását csúnyán elrontó francia Brian Joubert lett. A magyar induló, Vardanjan Tigran a 31. helyen végzett a versenyben.

Evan Lysacek of the US

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr531029534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netti7 2009.03.28. 09:42:50

Üdv!
Rettenetesen sajnálom Brian Joubert, mert ő kimagaslik a mezőnyből, hiába jár Chan-nek a szája. 18 évesen nagyobb tiszteletet tanusíthatna!!

Even amúgy megérdemelte, futott 2 olyan programot, amiben semmi különös nem volt, de megcsinálta.

Brian saját magát verte meg, mert ha ő azt futja, amit tud, verhetetlen!

Számomra amúgy érthetetlen, hogy az Eurosport kommentátorai miért teszik őt mindig le, csak mert a legjobbat "illik" szapulni??!!

Szóval allez Brian!
süti beállítások módosítása