Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Elhunyt Ocskay Gábor

2009.03.25. 07:24 - szpetra

Életének 34. évében szívinfarktusban elhunyt Ocskay Gábor, az Alba Volán válogatott jégkorongosa. Az MTI tájékoztatása szerint Ocskay keddről szerdára virradóan halt meg. A játékos édesapja, id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője elmondta: Gábor éjfélkor rosszul lett, és már nem tudtak rajta segíteni.
A válogatott jégkorongozónál 2004. szeptemberében diagnosztizáltak szívizom-rendellenességet, de a kontrollvizsgálatokon mindig mindent rendben találtak nála.
Ocskay Gábor az április 24-én kezdődő jégkorong világbajnokságon képviselte volna hazánkat, hiszen válogatottként élete legnagyobb sikerét akkor érte el, amikor Magyarország feljutott az A csoportba.  
A jégkorongozót pályafutása során háromszor válaszották meg az év magyar játékosának.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr381024000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rdani · http://eurosport.blog.hu 2009.03.25. 11:15:04

Elképesztő, hogy valaki gyakorlatilag egész felnőtt életében, majd' 20 éve küzd egy célért, majd amikor eléri, és ott van a kapujában, egy hónappal előtte egyszercsak meghal.

Nagyon, nagyon sajnálom szegényt.

SANNA 2009.03.25. 17:34:48

Nem akartam elhinni reggel mikor meghallottam ezt a szomorú hírt. Az élet sajnos gyakran mutatja meg ironikus oldalát.
Őszinte részvétem a családjának és a válogatott-és csapattársaknak is.
süti beállítások módosítása