Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Japán nyerte a World Baseball Classic tornát

2009.03.24. 06:55 - szpetra

Címkék: baseball

A World Baseball Classic elnevezésű baseball torna döntője magyar idő szerint a kora reggeli órákban ért véget Kaliforniában, a Los Angeles Dodgers stadionjában. A finálét két távol-keleti ország csapata vívta, Japán és Dél-Korea. A japánok az elődöntőben az amerikaiakat verték meg 9-4-re, míg a koreaiak Venezuelát múlták felül 10-2 arányban. Az izgalmas döntőben Japán szerezte meg a vezetést a harmadik inningben, majd egyenlítettek az ötödikben a koreaiak. Ezek után újra a japánok percei következtek, akik a 8. játékrész elejére 3-1-es előnyre tettek szert, a 9. inningben azonban Bum Ho Lee révén újfent egyenlített az ellenfél, így jöhetett az extra inning, melyben viszont a japánok voltak jobbak, így megnyerték a döntőt 5-3-ra és sorozatban másodszor győztek a World Baseball Classic tornán.  

Japan's Ichiro Suzuki (center), who drove in the winning runs, celebrates with teammates Seiichi Uchikawa, right, and Norichika Aoki after Japan's 5-3

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr381021666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása