Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Féltávnál Yang áll az élen a Honda Classic golfversenyen

2009.03.07. 08:42 - RáK

Címkék: golf pga tour

A profi golfozók tengerentúli sorozata, a PGA Tour idei 10. tornája, az 5.5 millió dollár összdíjazású The Honda Classic viadal pénteken a második körrel folytatódott. A floridai Palm Beach-en található PGA National par-70-es pályán pénteken is meg kellett küzdenie a széllel a mezőnynek. Ez a legjobban a dél-koreai Yong-Eun Yangnak sikerült, aki par alatt 5-ös napjával az összetett élére állt, igaz, mindösszesen egy ütés az előnye az öt követő hármas előtt.

GOLF 2009 - Yang Yong-eun, the leader midway through the Honda Classic in Florida - 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első napot követően vezető helyen álló Robert Allenby immáron együttállásban második Will Maceenzievel és Jeff Overtonnal egyetemben, par alatt 6-os eredménnyel. Érdekesség lehet, hogy az első 12 helyen álló golfozó közül csak és kizárólag Will Mackenzie nyert PGA tornát 2006 óta. A nevesebb versenyzők közül Rory McIlroy áll a legjobban: a 19 ezstendős észak-ír jelenleg par alatt 2-es összetettbéli teljesítménnyel a 13. helyen tanyázik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr47986746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása