Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Kuettel fura aranya

2009.02.27. 21:45 - buzzz

Címkék: liberec kuettel

Fura versenyt rendeztek a libereci északi sívilágbajnokságon a férfi síugróknak a nagysáncon. Az első sorozatban Andreas Kuettel ugrotta a legnagyobbat, de minimális volt az előnye: az ismét remeklő Martin Schmitt volt mögötte a második, Anders Jacobsen a harmadik, és ők hárman két ponton belül várták a második sorozatot. Gregor Schlierenzauer is ott volt lőtávolon belül, neki a negyedik helyen csak 2,7 pont volt a hátránya Kuettelhez képest, így tehát volt esélye a győzelemre. Csakhogy az időjárás másként gondolta: a második sorozat közepén nagyon elkezdett havazni, és a nem egyenlő körülmények miatt a versenyigazgatóság a sorozat újrakezdése mellett döntött. A második sorozat azonban soha nem ért véget, mert némi szenvedés után törölték, és az első sorozat eredménye lett a végeredmény. Világbajnok tehát Kuettel, ezüstérmes Martin Schmitt, a bronz Jacobsené; Ausztria ezúttal érem nélkül maradt. Martin Schmitt nyolc éve nem állt világbajnoki dobogón.

 

Switzerland's gold medal winner Andreas Kuettel, right, and his compatriot Simon Ammann celebrate after the 2dn round was canceled during the Men's La

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr24970692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

f.fredericks 2009.02.28. 12:29:14

Nem értem miért nem lehetett a 2. sorozatot átrakni másnapra:S (bár ahogy elnézem ma is szar az idő Liberecben)

buzzz 2009.02.28. 12:34:03

Szerintem tegnap végig lehetett volna csinálni az újrakezdés után, amikor mindenkinek ugyanúgy esett a hó.
Egyébként azt hiszem, egy versenyt egy napon kell lebonyolítani. Milyen lenne már szegény Kuettelnek (vagy bárkinek), ha úgy kellene elaludnia, hogy ő vezet, és másnap világbajnok lehet. Nem hiszem, hogy nagyon tudna aludni.
süti beállítások módosítása