Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Phil Mickelson vezet Pacific Palisadesben

2009.02.20. 08:06 - buzzz

Címkék: golf mickelson

Kaliforniában, közelebbről Pacific Palisadesben megkezdődött a PGA tour golfsorozat soros versenye, a Northern Trust Open. A címvédő Phil Mickelson ellenállhatatlanul játszott, és 8 ütéssel par alatt zárta a napot, 63 ütésből megoldva a 18 szakaszt, mely pályafutása legjobb teljesítménye ezen a pályán. A 63 ütéses nap egyébként csak minimális előnyre elég, hiszen Scott McCarron 64-ből teljesítette a napot, és a második helyen áll. Az idei versenyen nemcsak Mickelson brillírozása hangsúlyos, hiszen a PGA tour újonca, a japán Ryo Ishikawa is komoly figyelmet kap. A japán rookie mindössze 17 esztendős, neki 73 ütésre volt szüksége.

Defending champion Phil Mickelson drives on the second tee in the first round of the Northern Trust Open golf tournament at Riviera Country Club in th 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr71954155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása