Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Sífutó világkupa

2009.02.14. 22:08 - faga

Címkék: cross country

Az idei sífutó világbajnokság előtti utolsó világkupa állomásnak az olaszországi Val Di Dentro adott otthont. A férfiakra egy 15 kilométeres táv várt klasszikus stílusban. A verseny a svéd Anders Soedergren győzelmével ért véget, aki alig egy hete a svéd országos bajnokságon ugyan ezen a távon tudott nyerni. Soedergren mögött a norvég Jens Arne Svartedal végzett a második helyen két másodperces hátránnyal, míg a harmadik a svéd Johan Olsson lett.  

 
A férfiak versenye előtt a szombati napon a hölgyek 10 kilométeres, klasszikus stílusú versenyét rendezték meg elsőként: a győzelmet a lengyel Jusztina Kowalcik szerezte meg, ami egyben a 25 éves versenyzőnő pályafutásának 5. világkupa-diadala volt. A második helyen az olasz Marianna Longa végzett, 12 másodperces hátránnyal, míg a dobogó legalsó fokára az előző napi sprint győztese, a szlovén Petra Majdics állhatott fel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr2943536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása