Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Louis Vuitton Pacific Series

2009.02.12. 19:20 - buzzz

Címkék: louis vuitton pacific series

A Louis Vuitton Pacific Series vitorlásversenyen a kihívók döntőjében az Alinghi a BMW Oracle-lel találkozott, a tét az volt, hogy melyik hajó küzdhet meg a végső győzelemért a házigazda Team New Zealanddel. Eredetileg úgy tervezték, hogy három nyert futamig tart az Alinghi és a BMW Oracle összecsapása, de a rossz időjárás miatt úgy döntöttek a szervezők, hogy elég lesz két futamot nyerni a döntőbe jutáshoz. Az első verseny óriási izgalmakat hozott: a BMW Oracle majdnem végig vezetett, de az Alinghi az utolsó ellenőrző pontnál előzött, és végül egyetlen másodperccel megnyerte a futamot. A második futamban már az első ellenőrző pontnál 30 másodperc volt az Alinghi előnye, mely végül egy perc hét másodpercre duzzadt. Mindkét futam az Alinghi győzelmét hozta tehát, mely ezzel a döntőbe jutott, ahol a Team New Zealand lesz az ellenfél, holnap és holnapután; a döntő előreláthatólag négy nyert futamig fog tartani.

 

Oracle makes its way back after going down 2-0 against Alinghi in in the best-of-three challenger final of the Pacific Series sailing regatta on Wait

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr41939639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása