Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Változások a Premier Liga edzői között

2009.02.09. 20:57 - rdani

Címkék: labdarúgás premier liga

Hétfőn menesztették a Chelsea brazil szakvezetőjét, Luiz Felipe Scolarit. A londoni klub nagyon gyenge formában van az idei évben, az utóbbi két bajnoki fordulóban a megszerezhető hatból mindössze egy pontot szerzett meg. A csapat megkezdte az esetleges új edző keresését, amíg megtalálják a megfelelő személyt, addig a segédedző Ray Wilkins irányítja a csapatot. Scolari a nyári Európa-bajnokság után került a Chelsea élére, a csapatot Bajnokok Ligája döntőig vezénylő Avram Grant helyére, azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ahogy azt várni lehetett, az angol Premier Liga 16. helyén álló Portsmouth csapatának vezetősége menesztette Tony Adams menedzsert, miután a csapat 9 mérkőzés óta nem nyert bajnoki mérkőzést. Adams idén vette át a Portsmouth vezetését a Tottenhamhez távozó Harry Redknapptől. Utódja a hírek szerint Alan Curbishley vagy Avram Grant lehet.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr47933333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása