Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Tragédia Veszprémben

2009.02.08. 22:28 - rdani

Címkék: kézilabda

Várjuk a véleményeket Marian Cozma haláláról, és Várhegyi Ferenc írásáról.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr90931198

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.02.09. 09:38:31

Bűnöző cigányok márpedig vannakÉpp a napokban beszélgettem egy ismerősömmel arról, hogy voltaképpen nem túl sokféle kimenetele lehet annak az elsősorban közrendvédelmi, közbiztonsági problémának, amelyet a cigány és a magyar szokások, viselkedéskultúra el…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SANNA 2009.02.09. 10:27:41

Nagyon sajnálom, hogy ez megtörtént! Mikor meghallottam, nemigen tudtam felfogni, hogy történhet egyáltalán meg egy ilyen eset! Az az igazság, hogy ilyen borzalmas dolgok szinte mindennap történnek, de mikor egy sportolóról van szó, az viszont mérhetetlenül elkeserítő, és felháborító! Őszinte részvétem a családjának, a csapatnak, a barátainak, és Veszprém városának is, mert egy nagyon tehetséges sportolót veszítettek el!

cs.szabi24 2009.02.09. 11:50:41

Elág szomoru! De az megdöbentõ hogy csak külföldi játékosok sérültek meg! Õszinte részvétük a csládnak,a csapatnak,batátoinak,sporttársainak! Fájó dolog ami történt és itt Vajdaságban sem tudjuk felfogni a történteket!! Sok ereöt a csapatnak a hogy feldolgozzák a tragédiát!
süti beállítások módosítása