Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Újabb Federer-Nadal Grand Slam döntő

2009.01.30. 23:22 - szpetra

Címkék: tenisz nadal federer

A két nagyágyú hetedik egymás elleni Grand Slam döntőjét fogja vívni, mely abszolút rekordnak számít. Federer 18., Nadal nyolcadik GS döntőjére készülhet pályafutása során. az eddigi egymás elleni major döntőkből négyet nyert a spanyol, kettőt a svájci, de ezek mind vagy salakon, vagy füvön zajlottak. a melbourne-i finálé lesz az első keménypályán vívott Grand Slam döntőjük. Az Ausztrál Open férfi egyes döntőjét vasárnap délelőtt fél 10-től természetesen élőben közvetítjük.

Switzerland's Roger Federer reacts during the Men's singles final against Spain's Rafael Nadal at the Australian Open Tennis Championship in Melbour

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rafael Nadal interjúja az elődöntőt követően:
Mindenek előtt, nagyon boldog vagyok, mert ez az első Ausztrál Open, amikor döntőbe jutottam. Az elődöntő elképesztően izgalmas volt, hihetetlenül nehéz csata erőnlétileg és mentálisan is. A harmadik játszmában rengeteg lehetősége volt Fernandonak velem szemben, a negyedik szettben pedig úgy nézett ki, mint aki félhalott, aztán előjött olyan sebességű szervákkal, hogy leesett az állam. A negyedik szettben egyszerűen megállíthatatlannak tűnt Verdasco. De végül kitartottam, és küzdöttem fogadóként, a végén pedig megingott ő is. Nagyon boldog vagyok és szeretnék gratulálni Fernandónak, mert fantasztikus volt, amit itt véghezvitt Melbourne-ben. Ami a döntőt illeti, keménypályán elég jó a mérlegem, de ez lesz az első GS döntőm ezen a borításon. Örülök, hogy ilyen jól indult számomra a szezon, és mindent bele fogok adni a vasárnapi döntőben is. Nehéz meccs lesz, hiszen Federerrel kell összecsapnom, és erőnlétileg sem én leszek előnyösebb helyzetben.
 
TENNIS 2009 Melbourne Australian Open Rafael Nadal - 0

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr16913445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása