Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Sífutás – Otepaeae – férfi és nő sprint

2009.01.25. 21:28 - faga

Címkék: sífutás

 

A sífutó világkupa sorozat aktuális versenyét az észtországi Otepaeae-ben rendezték. A férfiakra és a nőkre is egy sprint szám várt. Az urak 1.4 kilométeren mérték össze erejüket. A versenyt a norvég Ole Vigen Hattestad nyerte, akinek ez a mosatni volt idénybeli 4. sikere. A második helyen az, az Oystein Pettersen ért be aki a selejtezőben a második legjobb időt futotta. A bronzérmet Boerre Naes szerezte meg. Az uraknál az első hatban amúgy öt norvég végzett.

 

A hölgyek versenyében Petra Majdic nyert, neki ez a mostani volt a szezonbeli harmadik győzelme. Majdic győzelmének köszönhetően a világkupa összetett versenyében már a második helyen áll. Az ezüstérmet Aino-Kaisa Saarinen szerezte meg, míg a bronzérmet Virpi Kuitunen nyakába akasztották.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr49902150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása