Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Hawaii Open - Második Nap

2009.01.17. 13:09 - RáK

Címkék: golf pga

A PGA Tour-on javában folynak a küzdelmek: a tengerentúli profi golfsorozat ezen a hétvégén a Hawaii Open elnevezésű versennyel folytatódott. A viadal második napján nem csupán a pályával, de a széllel és az esővel is meg kellett küzdenie a szép számú mezőnynek. Ez a legjobban Tom PERNICE Juniornak sikerült: a kört a 24. helyről megkezdő amerikai szenzációs, -7-es napi teljesítménnyel, minden szakaszt legalább par--ra hozva - tehát bogey-mentesen - az élre ugrott. Így aztán együttállásban vezet Nathan Green-el, merthogy az auszrál tovább folytatja remeklését: par alatt négyes kört produkálva pénteken egy helyet lépett előre a rangsorban. A nap előtt még vezető japán Maruyama egy ütés hátrányban van a vezető páros mögött, míg Boo Weekly visszacsúszott a 7. helyre, igaz, csupán 3 ütés hátrányban van az éllovasokhoz képest.

Ezekből a zeremdényekből is lehet látni, hogy a szombati és vasárnapi körök döntenek majd a bajnoki cím sorsáról, amelyre nagyjából 15 játékos pályázik jó eséllyel.

GOLF 2009 Tom Pernice Jr - 0

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr70883404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása