Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Rafa Benitez keményen kritizálta Sir Alex Fergusont!

2009.01.10. 08:23 - rdani

Címkék: alex ferguson premier liga rafa benitez

A hétvégén rendezik az angol labdarúgó Premier Liga 21-ik fordulóját, amelynek kiemelkedő mérkőzése a Manchester United - Chelsea találkozó lesz. A pillanatnyilag élen álló Liverpool menedzsere, Rafa Benitez viszont tett arról, hogy az ő csapatával is foglalkozzanak, hiszen a spanyol szakember azt mondta, csak Sir Alex Ferguson, a Manchester szakvezetője teheti meg, hogy bírálja a játékvezetőket, sőt, még a sorsolást is anélkül, hogy bármilyen büntetést kapna.

 

Mindenki tudja, hogy Ferguson edző a világon mindenről beszélhet büntetlenül, a bajnoki menetrendről, a bírókról és minden ilyen kényes témáról, bárkit kritizálhat, mert senki nem bünteti meg ezért. Éppen ezért én már csak a tényekről beszélek, mert mindenki láthatja, hogy mi folyik itt már jó ideje. - mondta a spanyol szakember.

 

Ferguson legfőbb problémája az volt, hogy csapata a Bajnokok Ligája játéknapokat követően rendre idegenben volt kénytelen a bajnokságban pályára lépni, és a sok utazás miatt a játékosai nem tudtak megfelelő szinten teljesíteni. Benitez azonban úgy érzi, hogy ez is csak egy újabb kifogás.

 

Szerintem nem gondolták volna, hogy januárban a tabella élén leszünk, márpedig ott vagyunk, és emiatt mindenki más idegessé vált.

 

Benitez viccesen azt is elmondta, hogy két megoldás van a sorsolás problémájára: vagy a spanyol rendszer szerint kéne tartani, amely kiszámíthatóbb, mint az angol, hiszen ott kötött rendben játsszák a meccseket, szemben a Premier Ligával, ahol a sorsolásba a televíziós társaságok is beleszólhatnak. A másik megoldás Benitez szerint: Ferguson üljön le az irodájában, és párosítsa össze a 20 résztvevő csapatot kedve szerint. A Liverpool menedzsere szerint hatalmas előny lehet a United számára, hogy tavasszal minden nagyobb rangadót hazai pályán játszhat.

 

Az Eurosport2-n természetesen ezen a hétvégén is számos mérkőzést láthatnak a Premier Liga 21-ik fordulójából, íme a párosítás:

Szombat:

13:45 Aston Villa - West Bromwich Albion (ES2 élő)

16:00 Arsenal - Bolton

16:00 Everton - Hull City (ES2 élő)

16:00 Fulham - Blackburn

16:00 Middlesbrough - Sunderland

16:00 Newcastle - West Ham

16:00 Portsmouth - Manchester City

18:30 Stoke - Liverpool (ES2 élő)

Vasárnap:

14:30 Wigan - Tottenham (ES2 élő)

17:00 Manchester United - Chelsea (ES2 élő)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr78868687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása