Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Pegán Zoltán és a kínai szélviszonyok

2008.09.09. 15:29 - RáK

Címkék: vitorlázás

Az idén világbajnoki címet szerzett vitorlázónk, Pegán Zoltán úgy tűnik nincs nagy barátságban a kínai szelekkel, legalábbis eddigi eredményei alapján erre lehet következtetni. 5 futam ment le az egyszemélyes keelboat kategória pekingi versenyeiből - hátravan még 6 - ám Zoli még nem tudott a legjobb 10 közé férkőzni. 

A 4. futama sikerült legjobban Pegánnak, akkor a 11. helyen zárt, igaz, ez sem volt elegendő az előrelépéshez, merthogy nagyjából féltávnál az összetett 15. helyén áll, 16 versenyzőből.

Szerdán szünnap van a vitorlázóknak, majd CSÜTÖRTÖKÖN folytatják, igaz akkor rögtön 3 futamot is le kell tudnia Zolinak és vetélytársainak.

Zárásképpen csak annyit, milyen szép volna, ha Zoli valahogy "besuttogná" a megfelelő szellőt az vitorláiba, és megörvendeztetne bennünket - de legfőképpen magát - egy Top 10-es idővel 11-én.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr7655603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása