Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Könnyű pofonok

2008.08.24. 09:05 - The korean

Címkék: ökölvívás

Döntőre került sor az ökölvívók legalacsonyabb súlycsoportjában, a 48 kilogrammosok, azaz a papírsúlyúak között. A döntőbe a kínai Csu Si Ming és a mongóliai Serdamba Purevdorj jutott, ahol azonban alig több mint 2 percig oszthatták a pofonokat, hiszen a második menet 19. másodpercében 1:0-s hazai vezetésnél a mongol feladta a mérkőzést.Zou Shiming of China, reacts after defeating Serdamba Purevdorj of Mongolia to win gold during the men's light flyweight 48 kilogram final boxing matc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Purevdorj egy korábbi mérkőzésen elszenvedett vállsérülés miatt lépett vissza; ahogy később fogalmazott, nem akarta kockáztatni egészségét.

A kínaival ellenben madarat lehetett volna fogatni, hiszen ő szerezte hazája történetének első ökölvívó aranyát (korább egy bronzérmük már volt).

A súlycsoport magyarja, az utolsó amatőr tornáján induló Bedák Pál már az első körben kikapott a kazah Birzsan Zsakipovtól, és így helyezetlenül zárt.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr15630065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása