Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Ismét bronzérmes Oroszország

2008.08.24. 05:35 - The korean

Címkék: röplabda

Csakúgy, mint négy éve Athénben, bronzérmet szerzett az orosz férfi röplabda válogatott. Akkor az amerikaiak, most az olaszok álltak Mikhajlovék útját, akkor az amerikaiak, most pedig az athéni ezüstérmesek szenvedtek 3-0-ás vereséget.

Az olaszok nagyon nehezen vették fel a mérkőzés ritmusát, az első és a második szett is meglehetősen simán lett a piros mezes oroszoké. A harmadikban többször is egyenlített az Alessandro Fei vezette talján válogatott, a vezetést azonban nem tudták megszerezni, így kikaptak, és 1992 óta először nem szereztek érmet az olimpián.

A döntőt az amerikai és a brazil csapat játssza majd.

Russia's Maxim Mikhaylov (17) reacts after scoring a point against Italy during their men's bronze medal volleyball match at the Beijing 2008 Olympic

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr34629966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása