Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Kialakult a végeredmény a nők taekwondo versenyében

2008.08.23. 16:49 - epongracz

Címkék: napi eredmény taekwondo

Taekwondoban a 67 kilogramm fölötti nők kategóriájában is kiosztották ma az érmeket. Nagy meglepetés nem történt, miután a tavalyi világbajnok, a 20 éves mexikói Maria del Rosario legyőzte a norvég Nina Solheimet, a korábbi világ- és európabajnoki bronzérmes versenyzőt. Rosario Mexikó második aranyérmét szerezte meg. Harmadik lett a barzil Natalia Flavigna, és a brit Sarah Stevenson.

 

A fiatal mexikói első meccsén döntő fölénnyel 4:0-ra győzte le a tunéziai Benhamzát, majda 4:2-re múlta felül az eb arany- és ezüstérmes svéd Kedzierskát. Az elődöntőben következett az olimpiai negyedik, világbajoki első és második helyezett, mellesleg kétszeres európabajnok Sarah Stevenson. Őt 4:1-re győzte le. 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr31629322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása