Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Negyedik a kéziválogatott!

2008.08.23. 08:55 - rdani

Címkék: női kézilabda magyar kézilabda válogatott

30 perc játék után 15-13 arányban vezet a magyar női kézilabda válogatott az olimpia bronzmeccsén, köszönhetően elsősorban annak, hogy Pálinger oktatja a koreai szélsőket, míg támadásban kreatívan játszik a csapat, Ferling pedig remekül lövi át a koreai falat. A második félidőben is nagyon sokáig jól játszottak Ferlingék, főleg Borbás villogott, aki sok mozgással el tudott lépni a védőitől, így könnyen került helyzetbe. Viszont az utolsó 10 percben a befújható dolgokat befújták ellenünk az orosz bírók (bár szerintem két egyértelműen rossz ítéletük volt a második félidőben, mindkettő akkor, amikor már eldőlt a meccs), és kettős emberelőnyben a koreaiak könnyen alakították ki a döntő különbséget. Így aztán a női vízilabdázók után a női kézilabdázók is negyedik helyen végeztek, ami egyértelműen jó szereplés.

Hungary's Krisztina Pigniczki (10) attempts to score over South Korea's An Junghwa (17) and Moon Pilhee (20) in the women's handball bronze medal gam

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr77628810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EurosportImádó 2008.08.23. 08:14:53

Hát ez kellemes csalódás eddig:) Nem hittem volna h félidöben vezetni fogunk:)

reni · http://blog.hu/goldmine/hedgehog.php/621407 2008.08.23. 09:04:03

gratula a lanyoknak.rajuk egy rossz szavunk se lehet.ok mindent megtettek.tenyleg jol jatszottak.igazan megerdemeltek volna hogy nyerjenek,
en ijent nem lattam.az ijen birokat agyon kelene utni.nem kellet volna a mi javunkra dontsenek,csak igazsagosan,s akor biztos nyetunk volna.

SANNA 2008.08.23. 09:09:22

Gratulálok a lányoknak, és nagyon sajnálom őket, hogy egy győzelemtől fosztották meg őket. Ha a 2 bíró nem nyúl bele a meccsbe meggyőződésem, hogy akkor a bronz a lányoké! Én azért mégegyszer gratulálok a lányoknak, jól játszottak!!!!!!!

gykata 2008.08.23. 09:29:20

Gratulálok én is! :-)

Nem értek hozzá, nincs hozzá szemem, de a bíráskodás valóban kissé furcsácskának tűnt. :-/

déjé 2008.08.23. 10:18:04

Én is gratulálok, igazán megtettek mindent, jól is játszottak, talán most a legkevesebb hibával.
Úgy látszik, valahol eldöntötték, hogy Koreának érem jár, mindegy, hogy milyen, de jár. Bírói segítség nélkül viszont nem lettek volna rá képesek. A helyükben nem igazán tudnék örülni a győzelemnek, de ahogy gondolják, a lelkük rajta.

Nem nagyon szoktam szidni a bírókat, de abban tökéletesen igazat adok Egri Viktornak, hogy ebben a sportágban maga a sport színvonala messze meghaladta már a bíráskodás színvonalát, ami tényleg siralmas.
Itt ezen a meccsen világosan látszott, hogy egyszercsak, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy Korea nem képes saját erejéből győzni – de legalábbis kérdéses a szempontjukból a végeredmény –, a bíráskodás megváltozott. Addig sem volt teljesen korrekt, de nem kellett vele külön foglalkozni, elviselhető volt.

EurosportImádó 2008.08.23. 11:25:46

Lehet a birokra fogni de a koreai válogatottnak csak be kellet azokat a golokat dobni azt nem a birok csinálták nekik..
MEg voltak azér buta hibák.

reni · http://blog.hu/goldmine/hedgehog.php/621407 2008.08.23. 11:56:26

hat azert ne haragugy EI amikor a koreaiak ossze-vissza lokdostek a lanyokat,gorbicnek tobbszor lefogtak a karjat es sehol egy sipszos meg a koreaiake volt a labada,az azer nem a mi csapatunk buta hibaja volt.sztem technikai es egyeb szempontbol is jol jatszottak es tenyleg mindent megtettek.egyebkent gondolom hallottal rola hogy a koreaiak visszavontak a fellebezest.vajon miert is?

Kulcsár G. · http://ebnevelde.hu 2008.08.23. 13:21:27

Elsősorban gratulálni szeretnék a lányoknak!!! Nagyon elfújták az orosz bírók a meccset láccot hogy a Kóreának fújtak!! A Görbicz kezét töbmint kétszer húzták vissza a Kóreaiak de arra bezzeg nem adtak két percet!! Nagyon sajnállak most titeket tinektek kellet volna az a harmadik hely!!

4. Hely :( :(

Detti 2008.08.23. 21:17:25

hát hát...erre már nem lehet mit mondani:(
süti beállítások módosítása