Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Birkózó eredmények -66 kilogrammban

2008.08.20. 14:16 - epongracz

Címkék: birkózás napi eredmény

Kialakult a végeredmény a 66 kilogrammos szabadfogású birkózók között. A döntőben Ramazan SAHIN, világbajnoki címvédő és idei európabajnok török, valamint Andry STADNIK, vb és eb bronzérmes ukrán vívott ádáz harcot. Jelenlegi forma alapján a török volt a meccs esélyese, méis Stadniké lett az első menet. Sahin visszatámadott a második menetben, így döntő szettre került sor. Végül a török bizonyult jobbnak egy hajszállal.

Turkey's Ramazan Sahin, left, wrestles Ukraine's Andriy Stadnik during their 66 kilogram men's freestyle wrestling gold medal match at the Beijing 20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A döntőig vezető útján alőbb a tavalyi vb döntőbeli ellenfelét, a kubai Geandry Garzont győzte le, majd az ázsiabajnoki bronzérms iráni Taghavit, az elődöntőben a világbajnoki ezüst- és kétszeres bronzérmes grúz Tushishvilit. Győzelme Törökország második aranya.

Eredmények:

1. Ramazan SAHIN TUR

2. Andriy Stadnik UKR

3. Otar Tushishvili GEO

3. Sushil Kumar IND

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr33624565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása