Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Azért az elgondolkodtató...

2008.08.20. 08:00 - rdani

Címkék: asztalitenisz tóth krisztina póta gerorgina

... hogy a női egyéni asztalitenisz torna első 16 kiemeltje vagy ázsiai, vagy ázsiai származású. Egyáltalán, a legjobb 32 között 5 !!! db "echte" európai ping-pongozó van. Így aztán a harmadik fordulóban Tóth Krisztina ellenfele az amerikai Wang Chen lesz, esetleges győzelem esetén pedig japán vagy észak-koreai hölgy jöhet a nyolcaddöntőben; míg Póta Georgina a 3. kiemelt kínai Wang Nannal játszik, a következő körben pedig észak- vagy dél-koreai jöhet. És ejtsünk egy szót azért Boros Tamaráról is, aki horvát színekben versenyez az olimpián is, ő a szingapúri Li Jia Wei-jel találkozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr27624079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laci 2008.08.20. 08:41:11

az olimpia legnagyobb szenzációja lenne, ha Gina megvené Wang Nant. tudom, hogy reálisan nézve erre semmi esély, de azért minden poénnál szorítani fogok. hajrá Gina!
süti beállítások módosítása