Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

És végül megint egy kínai férfi tornában

2008.08.19. 14:16 - Mpanna

Címkék: torna nyújtó

Már csak a nyújtó volt hátra, ahol a német Fabian Hambüchen toronymagas esélyes lett volna, ha nem láttuk volna már leesni a szerről a csapatversenyen és az egyéni összetettben is. A kérdés az volt, hogy vajon képes volt-e azóta összeszedni magát. Hát csak részben, mert le ugyan nem esett megint, de rontani rontott, és nem is tornázott olyan lenyűgözően, ahogyan azt az elmúlt világversenyeken megszokhattuk tőle. Ez így az olimpiai bajnoki címre kevés volt, de legalább végre elcsípte a bronzérmet, vagyis mégsem megy haza üres kézzel, de korántsem lehet elégedett, hiszen két éremért jött, köztük egy aranyért. 

 China's gymnast Zou Kai reacts after performing during the horizontal bar apparatus finals at the Beijing 2008 Olympics in Beijing, Tuesday, Aug 19,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ezüstérem az amerikai Jonathan Hortonnak jutott, aki ezzel az amerikaiak második érmét nyerte a férfiaknál a csapat bronz után, míg a bajnok ismét egy kínai lett, Zou Kai személyében. Ezen a szeren a világbajnokságon egyébként csak 20. volt még.

A házigazdák újabb győzelme egyben azt is jelenti, hogy a férfiaknál megnyerhető nyolc aranyból hetet tartottak otthon, egyedül az ugrásban nem álltak dobogón. Összességében pedig a 14 számból kilenc végződött kínai győzelemmel, így messze ők lettek a torna legeredményesebb nemzete.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr29623114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása