Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Vajda Attila döntős, Benkő Zoltán középdöntős

2008.08.18. 10:08 - VÁTA

Címkék: kajak kenu vajda attila

Ma elkezdődtek a küzdelmek a kajak-kenusoknál is. Az első versenyszám a K-1 1000 méter volt, ahol a három előfutam közül az elsőben ott volt Benkő Zoltán is. A futamok első helyezettjei automatikusan jutnak a döntőbe, Zoli futamából az ausztrál Tim Brabants jutott a fináléba. Benkő Zoltán a második helyet szerezte meg, így a középdöntőben folytatja. A második futamból az 500-on olimpiai bajnok kanadai Adam van Kooverden jutott a fináléba, míg a harmadik futamból a norvég Eirik Veraas Larsen a finálés.

Hungary's Attla Sandor Vajda react after winning his Canoe single 1000m men's heat at the Beijing 2008 Olympics Monday, Aug. 18, 2008. (AP Photo/Kirst 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kenu egyesek 1000 méteres számában Vajda Attila révén magyar érdekeltség is volt. A magyar kenus magabiztos versenyzéssel nyerte saját futamát és ezzel ott van már a döntőben ebben a számban !

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr10620869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása