Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Az első nem kínai arany férfi tornában!

2008.08.18. 15:09 - Mpanna

Címkék: torna ugrás

Igaz az ugrás szerenkénti döntőjébe nem is kvalifikálta magát kínai versenyző. Így a világbajnok Leszek Blaznik a lengyel tornasport első aranyát gyűjthette be. Az ezüstérem azért a francia Thomas Bouhailt-é lett, aki már Sydneyben is ott volt, de akkor be kellett érnie a bronzéremmel. Ennél kevesebbel egyébként le sem maradhatott volna az olimpiai bajnoki címről, mert bár a végső pontszám megegyezett Leszekével, rosszabb "B" pontjával mégis a második helyre szorult.

Anton Golocuckov harmadik helyével az orosz tornászok második érmét szerzte, igaz már az elsőt is neki köszönhették, mert talajon is bronzérmes lett tegnap.

Russia's gymnast Anton Golotsutskov sits at the sideline during the men's vault apparatus finals at the Beijing 2008 Olympics in Beijing, Monday, Aug

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr45621381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása