Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Szlovén és amerikai baklövések

2008.08.17. 09:35 - The korean

Címkék: sportlövészet

A szó szoros értelmében hatalmas baklövéssel bukta el a 3x40 lövéses kisöbű sportpuska összetett számának döntőjét Sydney aranyérmese, a világcsúcstartó szlovén Rajmond Debevec. A selejtezőben még egy körre megközelítette saját olimpiai rekordját, és a döntőnek is toronymagas favoritként vágott neki.

Aztán elsőre lőtt egy 7.7. Elképesztő hiba ezen a szinten. A folytatásban jött egy 10.2, ám mielőtt megnyugodhattak volna a neki szurkolók, valahonnan előhúzott egy 7.9-et. Ezek után azt gondolhatnánk, a szlovén volt a döntő legszerencsétlenebb résztvevője. Nos jelentem, ezt még lehet fokozni.

Az olimpiai- és világbajnok, kétszeres világkupa győztes amerikai Michael Emmons ugyanis 3.3 körös előnnyel állt az élen az utolsó lövés előtt, de egy biztonsági helyett valahogy kisült neki 4.4!!!, amivel a 4. helyig csúszott vissza. Az ilyesféle baklövések egyébként nem újak Emmons számára, 4 évvel ezelőtt szintén biztos vezetésnél, az utolsó próbálkozásánál például nem a saját lőlapjára lőtt, ami természetesen 0 pontot eredményezett.

A flúgos döntőben így végül csak összejött a kínai arany a komoly nemzetközi eredménnyel eddig még nem rendelkező Csiu Csian számára, míg az ezüst az ukrán Jurij Suhorukové, a bronz pedig Debevecé lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr18619450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EurosportImádó 2008.08.17. 11:14:24

Most te vagy a tévében a kommentátora az evezösversenynek nem?
Szolj ha tévedek.
süti beállítások módosítása