Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Megszületett az első érem az asztaliteniszezőknél

2008.08.17. 11:12 - lpinter

Címkék: japán korea asztalitenisz

Az asztaliteniszezőknél négy számban avatnak bajnokot itt Pekingben: a hölgyeknél és az uraknál is egyéniben, illetve csapatban zajlanak a küzdelmek a pekingi egyetem tornacsarnokában. A csapatverseny először szerepel az ötkarikás játékokon, a párosok számát helyettesíti, csapatonként immáron három fővel. A mai napon a hölgyek csapatversenyében már az érmekért harcolnak. A bronzmérkőzésen Japán és Korea találkozott.

A japánok az elődöntőben a világranglista harmadik helyén álló Hong Kongot búcsúztatták – számukra már ez is felért egy győzelemmel. Ellenfelük a bronzért az a koreai csapat volt, aki papírforma szerint gyengébb Hong Kongnál, és akik az elődöntőben maratoni, közel négy és félórás csatában kaptak ki Szingapúrtól.
 
A két csapat a csoportmérkőzések során már összecsapott, akkor Korea három nullra simán nyert. Ezúttal a japán trió jobban meg tudta szorongatni a koreai csapatot, de a győzelemhez ez sem volt elég: köszönhetően Kim Kyung-ah és Park Mi-young remek védekező játékának a bronzérmet végül három sima játszmában Korea szerezte meg.
 
 
Az aranyért Kína és Szingapúr magyar idő szerint 16:30-kor játszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr72619552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása