Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Csak semmi meglepetés, irány a negyeddöntő!

2008.08.17. 19:42 - RáK

Címkék: női kosárlabda

Arról már beszámoltunk, hogy az A-csoportban nem történt semmi váratlan, a 4 továbbjutó csapat kiléte az előzetes várakozásnak megfelelő. Sajnos - vagy nem sajnos, ki-ki döntse el maga - a B-jelzésű hatosban sem történt semmi meglepő, a favoritok továbbléptek a nyolc közé. Némelyik válogatott azon a helyen, ahol arra számítani lehetett, némelyik kicsit rosszabb pozícióból.

Az Egyesült Államok, Kína, Spanyolország és Csehország könnyedén előzték meg Malit és  Új-Zélandot. A felsorolt sorrendben. Talán Kínát nem a második helyre várták a szakértők, de ez sem oszt vagy szoroz.

Mert sajnos a női küzdelmek a döntőig kiszámíthatónak tűnnek. Ott meg vagy Lisa Leslie lesz néygszeres olimpiai bajnok Amerikával, vagy Lauren Jackson vezeti győzelemre a világbajnok Ausztráliát. A bronz papíron megy Oroszországba, a negyedik helyezett meg úgyis feledésbe merül.

Hogy azért ne írjuk le teljesen az olimpia küzdelemeit, következzen a negyeddöntők párosítása, időrendi sorrendben. A találkozókat kedden rendezik.

Kína - Fehéroroszország

Ausztrália - Csehország

Egyesült Államok - Dél-Korea

Oroszország - Spanyolország

Az egyetlen meglepetést én a spanyoloktól várom, és mondjuk Kína sem biztos, hogy minden ki-ki meccset nyerni fog pár ponttal. No de minden kiderül a keddi napon.

Spain's Tamara Abalde, left, passes the ball by Mali's Aminata Sininta during their women's basketball preliminary game at the Beijing 2008 Olympics i

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr87620198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása