Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Barta Nóra a 12. helyen végzett

2008.08.17. 16:20 - VÁTA

Címkék: műugrás barta nóra guo jingjing julia pakhalina

A tegnapi középdöntő jó formája után sajnos a fináléban már nem sikerültek olyan jól Barta Nóra ugrásai a műugrók 3 méteres versenyszámában. A két kötelező ugrás után még a tizedik helyen állt Nóra, de a döntőbeli harmadik és negyedik ugrását nem pontosan hajtotta végre, azokra alacsonyabb pontokat kapott, így végül a tizenkettes döntőben nem tudott senkit sem megelőzni. Nóra a középdöntőbeli (318.15) pontszámával a nyolcadik helyet szerezhette volna meg, de így végül a 12. helyen végzett.

A finálét a kínai Guo JingJing nyerte meg, aki ezzen a negyedik olimpiai bajnoki címét is begyűjtötte, így a kilencvenes években szintén négy aranyat gyűjtő honfitársát, Fu Mingxia-t is beérte az eredményességi rangsorban a műugróknál. Kína tovább folytatja menetelését a műugró versenyeken, az eddig megrendezett öt számból mind az ötöt megnyerték. A második helyet az orosz Julia Pakhalina szerezte meg, míg a másik kínai Wu Minxia végzett harmadikként.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr8619942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VÁTA 2008.08.17. 21:18:18

Amúgy az érem másik oldala, hogy 1988 óta nem volt döntősünk női műugrásban. Most Nórának sikerült a döntőbe kerülnie, amiért minden dícséretet megérdemel. Ezt se felejtse el senki...
süti beállítások módosítása