Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Kiosztották a mai szabadfogású birkózó érmeket

2008.08.16. 12:45 - epongracz

Címkék: birkózás

A 48 kilogrammos nők szabadfogású birkózó küzdelmeiben kialakult a végeredmény. Első lett a kanadai Carol HUYN, 27 éves, világbajnoki ezüst-, és kétszeres bronzérmes versenyző. A döntőben meglepetésre legyőzte a japán ICHO Chiharut, az athéni ezüstérmest, valamint háromszoros világbajnokot, ráadásul imponáló fölénnyel. Huyn erőnyerő volt, a második körben az európabajnok Mariya Stadnikot győzte le, majd a koreai Kim Hyung-Jo következett, a döntőbe jutásért a világbajnoki ötödik Tatyana Bakatyukot verte meg.

1. Carol HUYN CAN

2. ICHO Chiharu JPN

3. Mariya STADNIK AZE

3. Irini MERLENI UKR

Az 55 likogrammos kategória döntőjében a címvédő, mellesleg ötszörös világbajnok és háromszoros ázsiai első YOSHIDA Saori mérkőzött a mindössze 18 éves XU Li-vel. A kínainak csak egy Ázsia bajnoki bronzérme, és egy világkupa győzelme volt korábbról. Ezúttal nem a fiatalság, hanem a tapasztalat győzedelmeskedett. Yoshida az első menetben földre vitte Xu-t, a másodikban pedig már sikerült kétvállra is fektetnie. Xu így is büszke lehet teljesítményére, amely élete legjobb eredménye. Yoshidának viszont sikerült a címvédés.

1. YOSHIDA Saori JPN

2. XU Li CHN

3. Tonya VERBEEK CAN

3. Jackeline RENTERIA COL

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr30618503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása