Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Djokovics a bronzérmes

2008.08.16. 16:17 - szpetra

Címkék: tenisz djokovics

Talán a peches lenne a legmegfelelőbb kifejezés a szerbek elmúlt két napjára Pekingben. Novak Djokovics nem volt messze attól, hogy tegnap a Rafael Nadal elleni elődöntőben újból megverje a spanyolt, de döntő szett 5/4-nél, amikor a meccsben maradásért adogatott, bődületes ziccer lecsapást ütött ki meccslabdánál.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma Milorad Cavic csak egy századdal maradt el attól, hogy a maga módján történelmet írjon azzal, hogy nem hagyja történelmet írni Michael Phelpst.

Djokovics viszont megvigasztalta a szerbeket egy bronzzal, ő lett ugyanis a harmadik a tenisztornán, miután két szettben 6/3 7/6 arányban legyőzte a Federert a negyeddöntőben búcsúztató James Blake-t.

Holnap jön a férfi egyes döntő, melyet a hétfőtől világelső Rafael Nadal vív az athéni bronzérmes és párosban olimpiai bajnok Fernando Gonzalezzel.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr16618771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása