Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Esnek, botlanak, összetörik magukat a vívók

2008.08.15. 14:17 - Mpanna

Címkék: csapat vívás

Szokjunk hozzá, mert holnap meg holnapután is mindig le fog sérülni valaki! Létezik ugyanis egy szabály, miszerint az olimpián csak akkor lehet cserélni a tartalékot, ha valaki lesérül. Aki viszont nem lépett pástra, az nem kap érmet, olyan mint ha ott se lett volna Pekingben.

Kulcsár Krisztián elcsúszott, hogy Kovács Iván pástra léphessen, az újdonsült olasz olimpiai bajnok szintén a lábát válaszotta, hogy csapattársának is jusson a bronzból. A bajnok csapat egyik tagjának, Jerome Jeannet-nak a döntőben inkább a csukló volt a szimpatikusabb, fő a változatosság! Most már biztosan bánja...

A bíróknak csömörük lehetett már a sok sérültből, mert nem hagyták a franciákat cseréni, az orvos szerint képes volt folytatni, bekötötték Jeannet csuklóját és végig vívatták vele a csörtét. Bár lett volna még több mint 40 másodperce, hogy újra "beverje" a csuklóját,  ám fél perccel a vége előtt a zsűri leállította az asszót passzivitás miatt. Utána tesvére, Fabrice következett, akinek már nem maradt lehetősége "lesérülni", így bár megvédték a franciák a címüket, Jean-Michel Lucenay csak nézőnek ment az olimpiára, a szabályok szerint nem állhatott fel a dobogóra és nem kapta meg az aranyérmét.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr2617312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása