Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Enervált vívással kiesett a férfi párbajtőr csapat

2008.08.15. 06:17 - Mpanna

Címkék: csapat párbajtőr vívás

A vívásban csapatban már egy nyert asszó után elődöntőt lehet vívni. Ebből következik viszont, hogy borzasztó nehéz minden találkozó. A kínaiak  nem látogatják a világkupákat túl sűrűn, így nagyon ismeretlenek, és hátul állnak a világranglistán, bár azért az első hatba bármikor beférhetnének. Vagyis egy jól vívó magyar férfi párbajtőrcsapatnak sincs könnyű dolga, na de egy gyengén vívónak?!

Nem mentek sokkal a kínaiak, két-három tust bármikor be lehet hozni, csak egyszerűen nem látszott, hogy hogy fogják ezt megcsinálni a fiúk. Az utolsó asszók előtt már komolyan megfordult az ember fejében, hogy cserélni kéne, de az olimpián csak akkor lehet, ha lesérül valaki. Kulcsár Krisztián ehhez méltán három másodperc után elcsúszott, majd lebicegett a pástról. Jöhetett Kovács Iván, faragott is az egyébként még mindig nem nagy, és végkép nem behozhatatlan hátrányból. Az utolsó asszóra egyetlen tus különbség marad, vagyis Boczkó Gábornak két tussal kellett többet adnia, mint a kínai ellenfele. Jól indult, kiegyenlített, de utána mégsem sikerült befejeznie, így búcsúzott az athéni ezüstérmes csapat. Kikaptak 45-43-ra Kínától, és a helyosztó asszókban folytathatják, hogy legalább az ötödik helyet elcsípjék.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr34616667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása