Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Már megint a kínaiak...

2008.08.14. 07:02 - rdani

Címkék: sportlövészet igaly

Du Li nyerte a női sportpisztolyosok 50 méteres három pozíciós összetett számát. Du olimpiai csúcsbeállítással nyerte a selejtezőt, azonban a döntő első felében gyengén lőtt, és visszacsúszott. Ekkor egy ideig a kazah Dovgun és a kubai Cruz is vezetett, és látványosan jött föl a légpisztoly pekingi bajnoka, Katerina Emmons is. A döntő második felére viszont Du összekapta magát, és így Emmons már nem tudta megverni, hiszen három kör hátránya volt a selejtező után. Így is második érmét szerezte a cseh hölgy, míg a bronzérmet a kubai Cruz szerezte meg. Ez volt a kínai csapat 19. aranyérme Pekingben, csak a sportlövőknél 10 szám után 4 aranynál tartanak. Rossz hír viszont, hogy Igaly Diána a 13. helyen végzett a női skeetlövők selejtezőjében, így nem került be a fináléba. Ott van viszont egy kínai. Meglesz az ötödik...?

 

Gold medallist Du Li of China takes aim in the women's 50m rifle 3 positions shooting competition at the Beijing 2008 Olympic Games

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr19615154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása