Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Hadfi kikapott, így hetedik

2008.08.14. 12:35 - epongracz

Címkék: cselgáncs

Hadfi Dani a vigaszág döntőben azért küzdött Perzemyslaw Matyaszekkel, hogy bronzmérkőzést vívhasson, ám nem sikerült legyőzni a világbajnoki ötödik, idei európabajnok lengyelt. Hadfi megint a lábszárátforgatást, és a fejenátdobást erőltette, ám egyszer sem sikerült befejeznie akcióit. Mégis ő vezetett két és fél perc után egy kokával, mert Matyaszeket megintették passzivitásért. Később azonban Hadfi is megkapta a maga shidóját, így egál volt az állás 1 perccel a vége előtt.

Aztán Hadfi belsőcomb dobással próbálkozott, de az ellenfél megkontrázta, és ő ért el egy yukót a támadásból. Ezután hiába intették meg mégegyszer a lengyelt, így is Hadfi korábbi büntetéséből egy kokával jobb volt. Vagyis Csernoviczki Éva, Baczkó Bernadett és Mészáros Anett után Hadfi Dániel is hetedik lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr78615622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása