Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Mincza Ildi Athén után újra a bronzért vívhat!!!

2008.08.13. 13:48 - Mpanna

Címkék: párbajtőr vívás mincza ildikó

Mincza Ildi egyetlen találattal maradt le a döntőről. Szorosan kezdődött az elődöntő a világranglista második Anna Maria Branza ellen. Az első három perc után a román vezetett egy tussal. A folytatásban továbbra is kiegyenlített volt a küzdelem, Ildi egyenlített, aztán együttesek következtek, majd a magyar átvette a vezetést 10-9-re. Aztán Mincza elindított egy lerohanó támadást, ami nem ért célt, cserébe Branza belszúrt, így 10-10 lett. Nem sokkal később a román vissza vette a vezetést, de nem sokáig örülhetett, mert Ildi egyenlített 11-11-re. Utána jött egy magyar majd egy román találat, még egy együttes, így 13-13 lett a szünet előtt.

 

Az utolsó három percben egy együttessel tették a lehető legkiélezettebbé az elődöntőt, és a 15., győztes találatot végül sajnos a román vitte be. Mincza Ildikó a bronzért vívhat magyar idő szerint 14:30-kor.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr56614206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GOro · http://goro.hu 2008.08.13. 14:23:02

Hát ez tényleg nem sokon múlott... Bíróra azért egy csöppet neheztelek...
süti beállítások módosítása