Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Bomba Gyurta!!!

2008.08.12. 14:02 - RáK

Címkék: úszás gyurta dani

De jó ezt leírni! Négy év alatt annyi mindent mondtunk már Gyurta Dánielre, saját bevallása szerint is teljesen jogosan. Az Athénban úszott 2.10.85 óta ennek az időnek a közelében is csak ritkán járt. Ha a Forma-1-et vesszük példának, ott vannak edzésmenők. Ha lehet hinni annak amit láttunk, akkor Dani Olimpia-menő! 2.08.68! Új olimpiai rekord, megelőzve Kitajima-t, Dale Oen-t és az összes menőt. Bomba kezdés! Reméljük a legjobb folytatást, szerda hajnalban, a második elődöntőben, a négyes pályán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr22612504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GOro · http://goro.hu 2008.08.13. 01:12:35

Hazai vonatkozásban kész rémálomba torkolltak az uszodai események. Az elkeserítő eredmények, után hatalmas, meglepetés volt Dani teljesítménye. Cseh Laci döntője mellett, így újabb indok a mai virrasztásra, Dani legjobb 8 azaz, döntőbe kerülésének - nem kis - esélye.

Más: Nagyon örülök, hogy sok versenyszámban több (szak)kommentátor is jelen van, kiváltképp, ha egyikük személyében egy hölgyet (már ha ez nem sértés, tekintve fiatal korát/korukat) is üdvözölhetünk a képernyők előtt. Nagyban emeli az egész közvetítés színvonalát, amely így is nagyságrendekkel jobb a királyi televízió által kínált változatnál, mely már a megnyitó reprezentálásával sikerült sokunk számára eloszlatnia, az idei élmény gazdag olimpiai közvetítésbe vetett hitünket. Örömteli hogy - gyakorlatilag - az én korosztályom is kap 'csekély' lehetőséget hogy bizonyítson. Hasonló vérfrissítés, az olykor Brezsnyev félresikerült reinkarnációjaként elénk bukkanó. Baló úr által képviseltetett médiumra is ráférne...
süti beállítások módosítása