Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Győztek a magyar lányok a nyitányon

2008.08.11. 08:17 - The korean

Címkék: női vízilabda

Jól folytatódott a magyar női vízilabda válogatott mérkőzése a hollandok ellen, a harmadik negyed elején Stieber góljával már kettő volt az előnyünk, és az sem zavart meg minket, hogy Mieke Cabout pár perc múlva válaszolt. Kisteleki majd Pelle is megrezgette ezután a hollandok hálóját, hogy azután megbizonyosodhassunk arról, a mai hihetetlenül felgyorsult vízilabdában a 2-3 gólos előny szinte semmit nem jelent. Van de berg Gillian és De Bruijn egy perc alatt dobot nekünk kettőt és ismét szoros volt a mérkőzés. Hála Istennek azonban Pellének helyén volt a szíve, és néhány másodperccel a negyed vége előtt hatalmas gólt zúdított a holland kapuba. (10-8)

Valkai találata az utolsó 8 perc elején ismét háromra hízlalta a magyar előnyt, Gillian gólja azonban meccsben tartotta az ellenfelet. A folytatásban számtalan hibát ejtettek a lányok, szerencsére hollandok és magyarok egyaránt, így végül elégnek bizonyult a kétgólos különbség, a végeredmény 11-9.

Rita Dravucz, left, and Mercedes Stieber (5) of Hungary congratulate one another after defeating the Netherlands 11-9 in preliminary round women's wat

 

 

 

 

 

 

 

 

Primászék tehát megszenvedtek a hollandokkal, ám a mérkőzés képéből azért ki lehetett venni, hogy a magyar válogatott a jobb csapat. A kapuban Horváth Patrícia remekül dolgozott, és a mezőnyben is volt néhány kiemelkedő teljesítmény: Pelle vagy éppen Kisteleki. 

A magyar válogatott legközelebb szerdán száll medencébe Ausztrália ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr26610209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása