Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Boczkó Gábor negyedik lett!

2008.08.10. 14:46 - Mpanna

Címkék: eredmények párbajtőr vívás boczkó gábor

Ennél kevesebb már nem is hiányozhatott volna Boczkó Gábornak a bronzéremhez. Az első tust ő adta, aztán egy percig nem volt újabb találat, majd 2-0-ra növelte az előnyét. Mielőtt vége lett volna a harmadnak, már ki is egynelített Jose Abajo 3-3-ra.

A következő harmadot egy támadással kezdte a spanyol, és nem sokkal később már 5-3-ra vezetett Gábor ellen. A második három perc végére megint egál lett, Boczkónak sikerült kiegyenlítenie, és egy szép felszúrással bevitte a hatodik találatát.

Az utolsó harmadban csak egyetlen együttes találat született, így 7-7-es állásnál kezdődhetett a ráadás egy perc, amiben sajnos nem Boczkó volt a kedvezményezett. Nyolc másodperccel a vége előtt egy újabb együttes, aztán Gábornak már mennie kellett, és abban sajnos benne volt a hibázási lehetőség, a spanyol bevitte a győztes találatot, így övé lett a bronzérem.

GRATULÁLUNK  a negyedik helyhez!

Az olimpiai bajnok végül az olasz Matteo Tagliariol lett, miután a döntőben 15-9-re legyőzte Fabrice Jeannet.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr74609279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása