Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Boczkó Gábor a bronzéremért vívhat

2008.08.10. 14:02 - Mpanna

Címkék: párbajtőr vívás boczkó gábor

Boczkó Gábor elődöntője egy együttessel kezdődött, aztán sokáig fej-fej mellett haladtak, majd 7-5-re "elhúzott" Fabrice Jeanett. Utána már Boczkó nem nagyon tudta irányítani az asszót, a francia a pást végén folyton olyan tempóban ugrott ki, hogy Gábor jobb esetben is csak együttest tudott szúrni, rosszabb esetben tovább nőtt a hátrány. 

A második harmad elején még egy sárga lap is becsúszott a magyar vívónak, mert a páston igazította meg a fegyvere pengéjét. Aztán hiába volt egy gyönyörű cipőszúrása, mivel a francia fegyvere elromlott, így sajnos nem adhatták meg. Jeannet ezt követően tovább növelte az előnyét már 8-5-re vezetett, amikor Boczkónak sikerült végre kivédenie és egyet faragni a hátrányból. Nem sokáig maradt így, a francia rendre újabb tust adott. A második harmad vége előtt három másodperccel megpróbált Gábor egy lerohanó támadást, de sajnos nem jött be, így 9-12-es állásal mehettek az utolsó harmadra.

11-13-nál még volt egy kis remény, de aztán Jeannet egy lámpást szúrt, és utána már becsúszott egy együttes, így Boczkó elvesztette az elődöntőt 12-15-re. Magyar idő szerint 14:10-kor vív majd a bronzéremért.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr33609232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása