Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Boczkó a négy közé jutásért vívhat, Imre Géza kiesett

2008.08.10. 08:26 - Mpanna

Címkék: párbajtőr vívás boczkó gábor imre géza

Boczkó Gábor magabiztos vívással legyőzte a világranglistát vezető venezuelai ellenfelét 15-9-re. Gábor végig nagyon fegyelmezetten és taktikusan vívott, következő ellenfele az elődöntőbe jutásért a lengyel Radoslaw Zawrotniak lesz.

Imre Géza sajnos ugyan ilyen arányban szenvedett vereséget a világbajnoki bronzérmes olasz Diego Confalonieritől, így Atlanta bronzérmese ma nem gyűjthet már újabb olimpiai érmet, 12. lett. A vereségben közrejátszhatott az is, hogy Imre Gézának rossz volt a fegyvere, vagy a testvezetéke, egy találatot érvénytelenítettek emiatt, de lehet, hogy már korábban sem működött jól a felszerelése.

Nagy meglepetésre kikapott a franciák egyik nagy esélyese, Jerome Jeannet a spanyol Abajotól. Testvére, Fabrice viszont szintén ott van a legjobb nyolc között.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr81608885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása